Eon Clinics, Водещият Център за Зъбно Имплантиране в Чикаго

EON_Clinics_Patient_Victoria.pngПосетете Eon Clinics и ще откриете стоматолози - специалисти с богат опит и майстори зъботехници да работят заедно под един покрив. Клиниките ни разполагат със собствена лаборастория, което позволява на нашия тим от експерти да работи по-ефективно над всеки индивидуален случай и да направи процеса на зъбно имплантиране по-удобен и предсказуем за пациента. Нашите специалисти са с дългогодишен доказан опит на високо експертно ниво. Работата им се отличава с перфекционизъм към всеки, който се нуждае от зъбно имплантиране – било то комплексно или обикновено.

Факта, че Eon Clinics са сравнявани с Mayo Clinic и Cleveland Clinic, се дължи на задълбоченото комплексно изследване, поставяне на диагноза и модерно лечение, което предлагаме в нашите под-един-покрив клиники, където зъбната имплантология е превърната в изкуство.

В Eon Clinics можем да възстановим един, няколко или всички ваши зъби, използвайки най-съвременните процедури в стоматологията, включително техниката зъби-за-един-ден – All-on-4TM. Този процес започва с безплатна консултация, която включва триизмерна дигитална снимка (скенер) и първоначална преценка за необходимостта от зъбно имплантиране. Следващата стъпка е да създадем напълно индивидуализиран план за зъбно възстановяване, в съответствие с Вашите цели. Преди, по време и след процедурата-през цялото време, ние сме на разположение на Вас и Вашето семейство, за да отговорим на всички въпроси и посрещнем вашите нужди. С гаранцията за цял живот, която даваме, можете да сте напълно сигурни , че ще Ви осигурим резултат, който е постоянно и дълготрайно решение.

В Eon Clinics вярваме, че нашата най-важна роля е да Ви предоставим цялата информация за всички възможни варианти на зъбно възстановяване. Разгледайте нашият сайт, отделете малко време и научете за предимствата на зъбните импланти и как ние можем да Ви помогнем. Сравнете ни с другите Центрове за Зъбно Имплантиране в Чикаго и вижте кое ни прави уникални. Вземете час за безплатна консултация, за да научите дали зъбните импланти са подходящи за Вас. Нашата цел е да направим Вашия престой позитивен и ефективен . А това вече носи усмивка.